Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 11 mai 2011

Piept de pui picant cu fasole verde

Timp de preparare:
40 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
1 piept de pui (500-600 g)
400 g fasole verde fara ate
1-2 ardei peperoni rosii
1 legatura marar si patrunjel
50 ml ulei
2 linguri ulei de masline
1-2 linguri otet
8-10 catei de usturoi
condimente pentru friptura
sare, piper, chili, paprika, cimbru


Mod de preparare:

Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se stropeste cu uleiul de masline si se condimenteaza cu cimbru, paprika, chili, condimente pentru fripura. Se lasa cam 10 -15 minute.
Intre timp puneti la fiert fasolea verde, intr-un vas de fiert in aburi sau intr-un litru de apa cu putina sare.
Intr-o tigaie antiaderenta incingeti uleiul si prajiti la foc mic pieptul de pui cam 25-30 minute, pe toate partile. Dregeti gustul de sare, piper si asezonati cu verdeata si feliute de peperoni si de usturoi.
Dupa ce a fiert fasolea, scoateti-o pe o farfurie si asezonati-o cu feliute de usturoi si stropiti-o cu putin sos in care s-a prajit carnea si otet.
Asezati pe farfurii carnea, fasole verde, stropiti cu putin sos si garnisiti cu frunze de verdeata si feliute de peperoni.
Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu