Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 11 mai 2011

Cheesecake cu gem de capsuni

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
150g biscuiti digestivi, 50g unt, 300g branza philadelphia, 5ooml iaurt natural, 4 oua, 5 linguri faina alba, 12 linguri zahar si 300g gem de capsune

Mod de preparare:

Pentru baza: sfaramam cat mai fin biscuitii, topim untul si amestecam cu biscuitii sfaramati. Aceasta pasta punem pe fundul unei forme largi pentru cuptor, unsa cu unt si faina.
Pentru umplutura: intr-un lighenas punem branza, iurtul, ouale, faina si zaharul si amestecam bine cu blenderul pana obtinem o crema. Aceasta crema punem deasupra bazei de biscuiti, bagam la cuptorul incins la 180grade, 35-40min.(probam cu o scobitoare daca este gata). Scoatem din cuptor, punem prajitura pe un platou de marimea formei dupa care punem deasupra un strat de gem de capsune. Aceasta prajitura e gustoasa servita rece cu un suc natural de fructe. Putem face si cu alte feluri de gem (zmeura, caise, cirese sau piersici). Va urez pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu