Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 11 mai 2011

Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 pulpe de pui crestate
un piept de pui
Sos pentru marinat:
4 linguri ulei de masline
zeama unei lamai
sare piper,ienibahar
Salata:
o salata verde
o legatura ridiche
o legatura ceapa verde
dresssing:
2 linguri ulei,sare, 2 linguri otet de mere
2 rosii schery pentru ornt


Mod de preparare:

Trecem carnea prin sosul obtinut din ulei, zeama de lamaie,sare,piper,apoi asezam in dubletta incinsa. Lasam sa se rumeneasca pe ambele parti si sa se patrunda.Peste pieptul de pasare stropim cu sosul ramas(ulei si zeama de lamaie)
Cand carnea e aproape patrunsa, o stropim cu putina zeama de lamaie si servim alaturi de salata proaspat pregatita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu