Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 11 mai 2011

Friptura asortata

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 felii de ceafa de porc;
2 catei de usturoi;
2 linguri ulei;
sare, piper, oregano;
2 copanele de pui;
o ceapa;
2 catei de usturoi;
1 lingurita pasta de tomate;
Ingredientele sunt pentru doua portii


Mod de preparare:

Incing dubletta unsa cu ulei, asez ceafa, las sa se rumeneasca pe ambele parti, condimentez, adaug usturoiul si o ceasca de apa. Acopar, las sa scada apa.
Copanelele le asez in tigaie, condimentez, adaug ceapa, usturoiul, o lingurita de pasta de tomate, putina apa si las pana scade sosul.
Intorc sa se rumeneasca pe ambele parti. Servim cu garnitura de cartofi prajiti sau piure si salata de varza murata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu