15.min (complexitate redusa)
Ingrediente:
1 pachet biscuiti digestivi, 3 linguri unt, 500 g smantana, branza filadelphia 1 pachet, jeleu aromat, capsuni
Mod de preparare:
Intr-o tava pt tort care se deschide se sfarama biscuitii(daca e pachetul mare, in jur de 1/2 biscuiti), se topeste untul si se amesteca cu biscuitii cu o furculita, iar cu o lingura se apasa, formandu-se baza.
Se mixeaza smantana pana se ingroasa si se adauga 2 linguri de branza si se amesteca pana devine o crema fina.
Se topeste jeleul si se adauga peste crema obtinuta, amestecandu-se usor.
Se taie capsunile in bucatele mici si se adauga in crema.
Se toarna peste baza de biscuiti si se lasa la racit.
Se poate decora cu capsune inmuiate in jeleu pt un aspect lucios.
Se mixeaza smantana pana se ingroasa si se adauga 2 linguri de branza si se amesteca pana devine o crema fina.
Se topeste jeleul si se adauga peste crema obtinuta, amestecandu-se usor.
Se taie capsunile in bucatele mici si se adauga in crema.
Se toarna peste baza de biscuiti si se lasa la racit.
Se poate decora cu capsune inmuiate in jeleu pt un aspect lucios.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu