Ingrediente
8 cartofi potriviti,
3 cepe mari,
4-5 ardei grasi,
2-3 rosii,
1 legatura patrunjel,
sare, ulei
3 cepe mari,
4-5 ardei grasi,
2-3 rosii,
1 legatura patrunjel,
sare, ulei
Mod de preparare
Ardei se curata de cotare si se taie felii subtiri. Ceapa se curata si se taie fideluta. Cartofii se curata si se taie rondele mici. Ceapa si ardeiul se calesc in ulei, stropindu-se cu putina apa fierbinte. Dupa 2-3 minute, se adauga si cartofii, calindu-se inca 1 minut. Apoi, se toarna deasupra lor apa clocotita cat sa-i acopere. Se lasa sa fiarba cca 25 minute, la foc mic. Cu cca 10 minute inainte de a fi gata, se adauga rosiile taiate feliute subtiri. Apoi se pune sare si patrunjelul tocat fin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu